Grelniki vode (bojlerji) in hranilniki vode GORENJE

Skupine Gorenje verjetno ni potrebno posebej predstavljati. V svojem programu nudijo tudi izjemno kakovostne grelnike vode.

O Grelnikih vode

Pri izbiri grelnika vode morate upoštevati število oseb v gospodinjstvu in njihovo povprečno dnevno porabo tople vode, število odjemnih mest, vir energije pozimi/poleti, vrsto stanovanjskega objekta, njegov tloris, natančno mesto vgradnje glede na stopnjo zaščite pred vlago glede na mednarodni standard IEC 364-7-701, ocene toplotnih izgub, enostavno čiščenje vodnega kamna, varnostne a-teste, garancijsko dobo in servis.

Smiselna je uporaba mešane vode (med 40 in 55°C). Najbolj priporočamo nastavitev grelnika na varčevanje, saj dobite iz pip dvakrat večjo količino mešane vode, kot je prostornina grelnika.

Kaj sestavlja grelnike?

Osnovna dela sta kotel in grelni del (grelec), poleg njiju pa ima vsak grelnik še dva regulacijska varnostna elementa (termostat in temperaturno varovalko).

Garancija

Pri vseh grelnikih vode velja splošna dvoletna garancija, ob izpolnjenih pogojih iz garancijskega lista pa je za kotel pri TEG, GB, GBF, GBK, GBL in OGB garancija 7 let, pri GT, TGR, OTG SLIM in KGV pa 5 let.

Brez skrbi: Njihova življenjska doba je ob pravilni uporabi in vzdrževanju mnogo daljša!

Okolju prijazni

Vsi grelniki so ekološko neoporečni in jih je možno popolno reciklirati.

Temeljito preizkušeni

Preverjeno zanesljivost grelnikov Gorenje zagotavlja celovit sistem kontrole kakovosti, ki vključuje:

  • 100% tlačni preizkus
  • 100% kontrola ustreznosti protikorozijske zaščite
  • 100% preizkus tesnenja
  • 100% preizkus električne varnosti
  • 100% preizkus delovanja

Dodatno se opravlja še vrsta drugih laboratorijskih preizkusov.

Vrhunsko zaščiteni pred vplivi okolja

Kovinski kotli so izdelani iz visokokakovostne hladno valjane jeklene pločevine, ki omogoča vrhunsko emajliranje. Večja debelina pločevine (2,25 mm kapa in dno kotla, 1,80 mm plašč) in zaščita s super čistim emajlom brez dodatkov omogočata veliko vzdržljivost v najtežjih obratovalnih pogojih. Skrbno nadzorovan postopek emajliranja poteka z mokrim nanašanjem emajla in pečenjem pri 850°C. Velika Mg zaščitna anoda brez kakršnihkoli škodljivih primesi povečuje zaščito kotla. Tudi zunanja obloga grelnikov je pred vplivi vlage in poškodbami visokokakovostno zaščitena z elektrostatičnim prašnim lakiranjem.

 Široka paleta proizvodov pokriva vsako potrebo

Različne prostornine grelnikov (od 5 do 500 l), kovinske ali plastične izvedbe ter okrogle ali ovalne oblike ohišja omogočajo pravi izbor za vsako potrebo.

Glede na oskrbo lahko izberete malolitražne grelnike v netlačni ali tlačni, glede na predviden prostor za pritrditev pa v nadpultni ali podpultni izvedbi. Srednjelitražne grelnike pa lahko izberete s pritrditvijo pokončno na steno, ležeče na tla ali ležeče na strop in največje grelnike tudi pokončno na tla.

Pošljite povpraševanje
Polja označena z * so obvezna!