Talno ogrevanje DANFOSS

Danfoss je eno največjih industrijskih podjetij na Danskem. Skupina vodi na področju raziskav, razvoja in proizvodnje, prodaje in servisiranja mehanksih in elektronskih komponent za različne industrije.

Danfoss se trudi doseči svoje cilje s čim manjšo porabo surovin in energije, s čim manjšim vplivom na okolje in s kar najboljšo uporabo virov. Prav tako ima Danfoss dolgo tradicijo družbene odgovornosti tako do zaposlenih kot tudi do okolja v katerem deluje.

Talno ogrevanje je optimalna rešitev za prenovo hiše ali novogradnjo. Argumenti za izbiro toplovodnega ali električnega talnega ogrevanja so predvsem cene energije in zakonodaja v državi. Pri prenovi hiše je odvisno tudi od ogrevalnega sistema, ki je že nameščen v vaši hiši, ki je lahko električen ali toplovoden.

Toplovodno talno gretje

Po ceveh se pretaka topla voda, ki oddaja toploto v talno površino in po vsem prostoru nad tlemi. Ker topla voda kroži po ceveh po vsem prostoru, zagotavlja enakomerno udobje po celotni površini tal. Sistem je poleg tega tih, čist in učinkovit. Z regulacijo Danfoss za talno ogrevanje lahko prav tako natančno regulirate svoj sistem za izboljšanje učinkovitosti in udobja. Funkcija samodejnega znižanja temperature omogoča nastavitev regulacijskih enot glede na vaše potrebe podnevi, ponoči ali ko ste odsotni. Sistemi toplovodnega talnega ogrevanja Danfoss so hitri in preprosti za namestitev z uporabo preprostega orodja.

Električno talno gretje

Sisteme talnega ogrevanja Danfoss sestavljajo grelni kabli, nameščeni v tleh, ki jih krmili termostat. Kabli se hitro odzivajo na spremembe temperaturnih razmer v prostoru in oddajajo ravno pravo količino toplote. Prav tako zagotavljajo enakomerno temperaturo po celotnih tleh in pomagajo pri odpravljanju prepiha.

Pošljite povpraševanje
Polja označena z * so obvezna!