Tuš kanalete GEBERIT

GEBERIT TUŠ ELEMENT

Inovativni stenski odtok za breznivojske pršne prostore

Inovativni tuš elementi za breznivojske pršne prostore sedaj prestavljajo odtok s tal v steno. To olajšaja izdelavo breznivojskih pršnih prostorov, prekritih s keramiko. Vgradnja tuš elementa je za inštalaterja enostavna in zanesljiva, s priloženimi navodili za keramičarja pa je optimalno poskrbljeno za dobro opravljeno delo.

Enostavna vgradnja

Tuš element dopolnjuje ponudbo vgradnih elementov Duofix, katerih glavna prednost je enostavna in zanesljiva vgradnja. Pri vgradnji se prepleta delo inštalaterja in keramičarja, za vsakega posebej pa so priložena jasna navodila. Za masivno vgradnjo so na voljo tuš elementi Unflex.

Vsi elementi so opremljeni s fleksibilnimi predvgrajenimi izolacijskimi elementi, ki omogočajo zanesljivo tesnenje in hkrati kompenzirajo napetosti med steno in tlemi.

Lepota in zanesljivost

Za tuš elemente so razvili okrasne pokrove v štirih izvedbah: iz ščetkanega nerjavnega jekla, kromiranega z visokim sijajem, alpsko belega in z možnostjo vstavljanja keramične ploščice. Vgrajeno fino sito, ki ščiti odtok pred umazanijo, od zunaj ni vidno, vendar pa se z lahkoto odstrani in očisti.

iF product design award 2010.

Tuš element je s svojim diskretnim in estetskim okrasnim pokrovom prejel mednarodno oblikovalsko nagrado „iF product design award 2010“.
Impresionirajte z elegantnimi in prefinjenimi rešitvami za odvodnjavanje kopalnic.

Pršne kanalete Geberit iz serije CleanLine niso samo elegantne, tudi čistiti jih je enostavno. V nasprotju z običajnimi kanaletami se umazanija in bakterije ne morejo nabirati vzdolž njihove celotne dolžine.

Čiste inovacije

  • Odprta vtočna odprtina: brez skritega nabiranja ostankov
  • Priročen pokrov: preprosto in pripravno odpiranje
  • Praktično sito za lase – vzemite ven – splaknite – čisto
  • Brezčasen dizajn: ščetkano nerjavno jeklo za eleganten videz, ki ne gre nikoli iz mode
  • Optimalna dolžina: pršno kanaleto je mogoče neposredno med montažo odrezati na želeno dolžino
  • Enostavna montaža: celovita vgradna garnitura, ki bo vodovodnemu inštalaterju zelo olajšala montažo in zatesnitev.

Pošljite povpraševanje
Polja označena z * so obvezna!