WC splakovalniki – kotlički GEBERIT

Nadometni splakovalniki

Nadometni splakovalniki Geberit imajo mnogo prednosti. Ena izmed njih je nedvomno odlična kakovost, ki so jo pridobili v svoji 135-letni tradiciji in postavlja standarde v sanitarni tehniki. Pomembna prednost je tudi hiter in enostaven sistem montaže. Z neštetimi preizkusi splakovalnih mehanizmov Geberit vsakodnevno dosega svojo značilno zanesljivost. Vsi ventili so ob nakupu že vgrajeni v splakovalnik. Splakovalniki se ponašajo z dvokoličinsko splakovalno tehniko – stop varčevalno tehniko ter hitrim in tihim polnenjem. Zadnja inovacija na področju nadometnih splakovalnikov pa je predal, ki omogoča hiter in enostaven vnos čistilne tablete. Podjetje Geberit vsako leto registrira preko 20 novih patentov.

Podometni splakovalniki

Podometni splakovalniki Geberit predstavljajo estetsko in funkcionalno inovacijo v kopalnici. Če imate možnost, se odločite za vgradni splakovalnik, suho (knauf) ali mokro (zid ali siporeks) vgradnjo. Skrijte neestetske cevi ter si olajšajte čiščenje.

Vsi Geberitovi vgradni elementi za WC so opremljeni z podometnim splakovalnikom UP320 (montaža brez orodja).

          

Monolith

Sanitarni elementi Geberit Monolith omogočajo svobodo pri oblikovanju kopalnice po vaših željah z minimalnim trudom. Vgradnja poteka brez razbijanja sten, saj lahko uporabite obstoječe dovodne in odvodne priključke. Vgradnja je hitra, čista in tiha. Elementi so na voljo v več barvah, in sicer beli, črni, nežno zeleni ter rjavi. Geberit Monolith je izdelan iz visokokakovostnih materialov. Sprednji del je iz varnostnega stekla, stranski deli pa iz aluminija.

Geberit Monolith se pritrdi na steno in ustreza vsaki situaciji. Zaradi modularne oblike se zlahka prilagodi manjšim odstopanjem. Enako velja za odtok: priključiti ga je mogoče tako na talni kot na stenski odtok. Kombinirati ga je mogoče tako s stensko kot s talno keramično školjko.

Tehnični deli so izdelani po visokih standardih, običajnih za Geberit. Za olajšano vzdrževanje so ventili neposredno dostopni. Dolgoročna dobavljivost rezervnih delov je zagotovljena.

Geberit Monolith je prejel nagrado iF product design award 2010, mednarodni pečat za kakovost v industrijskem oblikovanju.

Rezultat iskanja slik za geberit monolith

Pošljite povpraševanje
Polja označena z * so obvezna!