Katalogi

Codex

Blagovna znamka Codex je sinonim za strokovno vgradnjo keramike, naravnega in umetnega kamna

Nova blagovna znamka skupine UFLOOR Systems je bila uvedena/vpeljana leta 2007 in je namenjena "pravim", strokovno usposobljenim polagalcem keramike, naravnega in umetnega kamna. Ta korak je bil izbran skrbno, saj se zavedamo pomembnosti te tradicionalne obrtne panoge. Rezultat so visokokakovostni izdelki in inovativne sistemske rešitve.

Priprava podlage

Področje veznih sistemov za keramiko, naravni in umetni kamen je bilo v preteklosti vključeno v okvir blagovne znamke UZIN. Prav zato se pri pripravi podlage lahko popolnoma zanesete na njihovo znanje in dolgoletne izkušnje. Rezultat teh so odlični predpremazi, reparaturne in gladilne mase, izravnalne mase, specialna veziva, izolacijske in stabilizacijske podloge, pa tudi inovativni materiali za zatesnitev podlag.

Lepilni sistemi za vgradnjo keramike in kamna

Različne vrste keramičnih ploščic ali kamna zahtevajo različne, specifične načine vgradnje. Lahko so za vgradnjo potrebna tankoslojne cementne malte, disperzijska lepila, lepila na osnovi reakcijske smole ali specialne lepilne malte za kamen - za vse te materiale ima codex pripravljene optimalne rešitve.

Fugiranje ploščic

S fugiranjem strokovno usposobljeni keramičar doda piko na i svojemu delu, zato je fuga v kombinaciji s keramiko ali naravnim kamnom osnova za popoln končni rezultat. Codexov oddelek za raziskave in razvoj je še posebno pozornost namenil nadaljnemu razvoju programa fugirnih in tesnilnih mas. Na osnovi najnovejših tehničnih spoznanj je razvil širok spekter izdelkov s povsem novimi inovativnimi rešitvami.

Codex
Codex
© 2017 - 2022 Tapro Grosist d.o.o., Vse pravice pridržane. | Spremljate nas lahko na Instagram