Katalogi

Koin

Koin, podjetje za proizvodnjo, izvoz, uvoz in veleprodajo kopalniške opreme, ki ga vodi že tretja generacija družine Šmid, je lep primer slovenske obrtno-podjetniške zgodbe o uspehu, in to v dejavnosti, v kateri si moramo svoje mesto izboriti med številnimi globalnimi tekmeci. Podjetje s sedežem in proizvodnjo v Ljubljani je bilo leta 1963 ustanovljeno kot obrtna delavnica, v povsem drugih časih in drugačnem poslovnem okolju, kot je današnje. Ob osamosvojitvi Slovenije, razpadu starega in odpiranju novih trgov, se je leta 1990 podjetje Koin preoblikovalo v sodobno gospodarsko družbo, po pol stoletja delovanja pa se še naprej razvija, predstavlja vedno nove inovativne in modne izdelke ter vztrajno širi svoje poslovanje.

Uspeh podjetja in priljubljenost izdelkov mednarodno uveljavljene blagovne znamke Koin temeljita na družinski predanosti poslu, strokovnih in delavnih ljudeh, dobrih poslovnih strategiji in upravljanju ter neprekinjenem vlaganju v sodoben videz, funkcionalnost in vrhunsko kakovost izdelkov. Ti so izdelani z najsodobnejšo tehnologijo, ki omogoča veliko prilagodljivost individualnim zahtevam in potrebam kupcev. S kopalniško galanterijo iz kovine in plastike, tudi za najzahtevnejše uporabnike, namenjeno opremljanju individualnih bivališč, javnih poslopij in prostorov za osebe s posebnimi potrebami, je podjetje Koin danes prisotno na vseh tržiščih nekdanje skupne države, nad sodobnim videzom in vzdržljivostjo certificiranih izdelkov pa se že dolgo navdušujeta tudi zahtevna nemški in avstrijski trg.

Dolgoletna tradicija in ohranjanje dejavnosti v Sloveniji zagotavljata izpolnjevanje strogih evropskih standardov kakovosti, nova sodobna proizvodnja linija pa podjetju Koin omogoča ohranjanje vodilnega mesta v panogi, saj lahko z izdelki kakovostno in cenovno konkurira proizvajalcem z Zahoda in cenenim izdelkom z Vzhoda. A pri podjetju Koin so usmerjeni v prihodnost ter že snujejo in oblikujejo nove izdelke, s katerimi bodo zgodbo ustanovitelja Draga Šmida popeljali v naslednjih 50 let.

Koin
Koin
© 2017 - 2022 Tapro Grosist d.o.o., Vse pravice pridržane. | Spremljate nas lahko na Instagram