Katalogi

Sopro

Močna znamka

Sopro ponuja celovit izbor izdelkov na področju tehnike polaganja ploščic in gradbene tehnike. Na osnovi jasno začrtane tržne strategije, so postali eden izmed vodilnih strokovnjakov v svoji dejavnosti. Prepričljiv dokaz je v vsem strokovnem svetu znano in priznano lepilo za ploščice: Sopro No.1.

Gre za združitev znanja in izkušenj, kar je temelj njihove uspešnosti: dolgoročno pridobljeno znanje o cementih v povezavi z najnovejšimi izsledki na področju gradbene kemije. Dvojne prednosti, ki jih lahko nudi samo Sopro.

Edinstvena kakovost proizvodov

Obsežen program proizvodov podjetja Sopro, s stalnim dodajanjem novih proizvodov, poskrbi za celovito pokrivanje vseh možnih povpraševanj na področju tehnike polaganja ploščic in gradbene tehnike. Kakovost proizvodov se zmeraj zgleduje po visokih zahtevnostnih kriterijih profesionalnih uporabnikov, kar pomeni, da njihovee izdelke odlikuje preprosta uporaba, najvišja stopnja varnosti in obstojnosti, ob tem pa so vsi proizvodi skladni s tehničnimi uredbami in predpisi za zaščito pri delu in okolja. Prav tako imajo vsi proizvodi številne certifikate, izdane s strani neodvisnih in priznanih preskusnih organov.

Prepričljive lastnosti

Edinstvene proizvode odlikujejo številne prepričljive lastnosti. Gre za visoko kakovostne proizvode z nadpovprečnimi lastnostmi, kot na primer HF-Fuge®, Soprodur®mikrotesnilna masa, vodoprepustna drenažna malta, ki zagotavlja optimalno zaščito pred zmrzaljo in cvetenjem na balkonih, terasah in stopnicah na prostem. Sem prištevamo tudi inovativno fugirno malto Sopro Saphir® s certifikatom za vodoodpornost po tehnologiji Hydrodur®.

Sopro
Sopro
© 2017 - 2022 Tapro Grosist d.o.o., Vse pravice pridržane. | Spremljate nas lahko na Instagram