O nas

O nas

Podjetje Tapro Grosist, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991. V svojem tridesetletnem delovanju je uspelo postati eno najuspešnejših podjetij na slovenskem trgu na področju sanitarne tehnike, vodovodnih inštalacij, ogrevalnih naprav in keramičnih ploščic. Od leta 2006 bi lahko naše podjetje opredelili kot družinsko podjetje, saj se je kolektivu po končani diplomi na Ekonomski fakulteti pridružila prokuristova hčerka, Petra Judež, danes direktorica podjetja. Štiri leta kasneje, prav tako po končani Ekonomski fakulteti pa še druga hčerka. Kljub zaposlitvi družinskih članov v podjetju bi podjetje lahko opredelili kot družinsko predvsem zaradi naših dolgoletnih sodelavcev. Mnogi so z nami že od samega začetka oz. ustanovitve. Ravno ta predanost podjetju in povezanost zaposlenih odločno pripomore k temu, da imamo vsi en cilj, in sicer svojim kupcem kar najbolje strokovno svetovati, pomagati pri izbiri ter nuditi hitro dobavo izdelkov.

Glavni del podjetja obsega veleprodaja v Ljubljani z 19 zaposlenimi, podjetje pa se, z namenom doseganja čim večjega števila kupcev, širi tudi z maloprodajo.

Maloprodajni saloni se nahajajo v Celju, Lescah in na Jesenicah, kjer vam nudijo široko izbiro sanitarne keramike, keramičnih ploščic, vodovodnih armatur, kopalniškega pohištva in dodatkov po konkurenčnih cenah.

Vrednote

Vrednote, h katerim stremimo v podjetju so poštenost, zaupanje, odličnost, odgovornost, sodelovanje in kreativnost.

Poslanstvo

S svojim strokovnim znanjem, ustrežljivostjo in kakovostnimi izdelki pomagati kupcem do najboljše izbire.

Vizija

Utrditi položaj enega vodilnih veleprodajnih podjetij v prodaji najkakovostnejše kopalniške in sanitarne opreme v Sloveniji s čim bolj razvejeno maloprodajno mrežo.

 

Osnovni podatki o podjetju:
Naziv podjetja: Tapro Grosist, veletrgovina, uvoz-izvoz, d.o.o.
Skrajšan naziv: Tapro Grosist, d.o.o.
Sedež komerciale in skladišča: Komanija
Poslovni naslov: Komanija 8D, 1356 Dobrova
Matična številka: 5302749000
Davčna številka: SI73415073
Transakcijski računi: IBAN SI56 0209 1001 6453 405, NLB d.d., IBAN SI56 0400 1004 8215 391 Nova KBM d.d.
Družba registrirana pri: Okrožno sodišče v Ljubljani
Znesek kapitala: 166.917,00 €
Število zaposlenih: 31
Davčni zavezanec: Da.
Organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Glavna dejavnost: G46.740

© 2017 - 2022 Tapro Grosist d.o.o., Vse pravice pridržane. | Spremljate nas lahko na Instagram